Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Magazijnmedewerker

Zie jij jezelf al werkzaam in een productieomgeving als magazijnmedewerker? En vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de binnengekomen goederen op de juiste plek komen, voorraden aanwezig zijn en goederen weer de deur uit gaan? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als magazijnmedewerker ontvang je de binnenkomende goederen zoals materialen en aandrijvingen vanuit onze leveranciers met de heftruck en controleer je deze goederen op volledigheid en kwaliteit aan de hand van een pakbon en bestelbon. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat deze goederen op het juiste moment op de juiste plek komen te staan. Daarnaast laad je vrachtauto’s op een efficiënte en veilige manier met uitgaande goederen. De binnengekomen en uitgaande goederen verwerk je in ons ERP systeem RidderIQ, maar je plant ook het transport van deze goederen. Incidenteel verzorg je het transport van goederen naar of van klanten en leveranciers. Ook houd je de voorraden bij in ons magazijn, en bestel je gereedschap en verbruiksmateriaal. Het is dus van belang dat je goed met de computer overweg kan. Kortom, een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0182 – 51 36 44 en vraag naar Sander Dekker (Productiemanager).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.