Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Leerling metaalbewerker/constructiewerker (BBL niveau 2 of 3)

Ben jij leergierig, enthousiast en heb je passie voor de techniek? Wil jij graag een opleiding volgen en tegelijkertijd in de praktijk het vak leren? Wij leiden jou graag op tot een ervaren Plaatwerker/Lasser! Geïnteresseerd? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?

Als leerling metaalbewerker/constructiewerker leer je onder begeleiding van een ervaren praktijkopleider een rvs tank te maken. Het productieproces van een tank is onderverdeeld in verschillende fasen. In de pre-productie hal worden alle benodigde materialen verzameld om de productie van de tank voor te bereiden. In de productiehallen worden de verschillende onderdelen van de tank aan elkaar gelast en bevestigd. Het is mogelijk om op verschillende afdelingen mee te werken zodat je alle werkzaamheden leert om een tank te maken. Dit varieert van het lezen van een tekening tot en met het toepassen van verschillende lastechnieken, zoals TIG rvs en MIG rvs. Uiteraard wordt er ook gekeken naar wat jij wilt leren en de eisen vanuit de opleiding!

Wie ben jij?
10 extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Maaike.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.