Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Lizzy van Zwol

Corporate Recruiter

Sales Engineer

Vertaal jij de technische wensen van klanten moeiteloos naar innovatieve productontwerpen en prijsvoorstellen? Zoek je een nieuwe uitdaging binnen een internationaal bedrijf met complexe technische projecten? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als sales engineer vervul je een sleutelrol in het salesproces: van het in behandeling nemen van klantvragen tot het maken van een offerte met daarin een 1e productontwerp en projectplanning. De klantprojecten zijn erg gevarieerd, of het nou gaat om een speciale menginstallatie voor zonnebrandcrème of een volledig geautomatiseerde proceslijn voor aardappelpuree. Je bent met verschillende klanten uit verschillende industrieën aan het meedenken om een zo goed mogelijke, op maat gemaakte oplossing te bedenken voor hun productieproces. In je werk denk je ook actief mee over de juiste uitvoering van de salesprocessen en bepaling van prioriteiten, om zo de doelstellingen te behalen. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op maandag start je de week met de afdeling sales. Jullie lopen door de cijfers van vorige week, stellen prioriteiten en overleggen wie de nieuwe offerte aanvragen het beste kan oppakken. Na de weekstart open je je mailbox en treed je in contact met jouw klanten. Iedere klant heeft een ander vraagstuk, waardoor jij creatief met de klant aan het meedenken bent over de beste menginstallatie voor chocolade of pasteurisatiesysteem voor sauzen. Om techische ideeën te bespreken of levertijden af te stemmen, kun je terecht bij je directe collega’s. Met het salesteam van 7 personen (inclusief jijzelf), zorgen jullie ervoor dat de offertes tot order komen. Aan het einde van de dag sla je op waar je bent gebleven, wens je je collega’s een fijne avond en ga je naar huis. Kortom, een zeer afwisselende functie waarbij je veel invloed hebt op het binnenhalen van mooie projecten! 

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Lizzy van Zwol (Corporate Recruiter).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Jan de Ruiter.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.