Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

HSE adviseur

Ben jij een gedreven persoon met passie voor veiligheid, gezondheid en welzijn? Wil je graag een uitdagende rol waarin je samen met de HSE Manager onze afdeling HSE verder gaat vorm geven? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als HSE adviseur ben jij samen met de HSE manager het aanspreekpunt op het gebied van Health, Safety & Environment voor onze Nederlandse werkmaatschappijen. In Polen werkt een collega HSE Adviseur en samen is het HSE team verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en gezondheid op onze productie- en projectlocaties.

Geen dag is het zelfde! De ene dag houd je toezicht op de uitvoering van een toolbox, geef je een HSE training en het andere moment bezoek je een projectlocatie om overleg te voeren over de mogelijke HSE risico’s. Hierbij behartig je de belangen van Gpi richting de klant en geef je adviezen aan de projectmedewerkers. Je beoordeelt meldingen in het incident management systeem of er nader onderzoek nodig is. Je loopt regelmatig de productiehallen in voor een werkplekinspectie, maakt hiervan een rapportage en bespreekt deze met de productiemanager. Je hebt overleg met de HSE Manager over de opvolgingsacties van een audit en/of de uitvoering van een RI&E. Het maken en uitzetten van het HSE beleid, opstellen en bijhouden van HSE procedures en -werkinstructies, vormt ook een belangrijk deel van je functie (30%). De HSE afdeling heeft al stappen gezet, maar we zijn op zoek naar iemand die samen met de HSE Manager de afdeling verder vorm gaat geven. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en dat maakt deze functie extra uitdagend en leuk!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Toby Kroonen (Senior HSE Manager).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Your future colleagues

All stories
engineers

Engineers Guruprasad and Mayur start working and training in Gpi Poland

Gpi India recently celebrated its 1 year anniversary. The Indian…

Read the full story

QA/QC Manager Martin: ‘Quality is a collective process’

From his experience as a perfectionist, he knows it is…

Read the full story