Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Werkvoorbereider

Ben je goed in het maken van planningen en wil je graag het productieproces zo optimaal mogelijk laten verlopen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider op onze locatie in Lopik ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en het opstarten van het productieproces voor de bouw van onze tanks. Jij bepaalt de werkmethode en volgorde. Je werkt in een team van 3 werkvoorbereiders, waarbij je veel afstemt met de engineers en de teamleiders van de (pre)productie afdelingen. Je controleert de engineers tekeningen op maakbaarheid en vertaalt deze naar productiewerktekeningen (laser/kant, plaatindeling en zaaglijsten). Vervolgens maak je productieplanningen en zorg je voor een correcte toewijzing van uren/materieel. Je regelt ook de uitbesteding van werk indien dit nodig is. Je bewaakt de planning, kwaliteit en voor- en nacalculatie van de order. Je informeert en instrueert de medewerkers over de kwaliteitsnormen, technische specificaties en veiligheidsvoorschriften. Verder zorg je voor de juiste verwerking in ons ERP-systeem.

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Marcel Faaij (Hoofd Werkvoorbereiding).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.