Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Video content creator – stage

Wil jij jouw creativiteit toepassen in het produceren van (bedrijfs)video’s en dit van A tot Z managen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) video content creator ga jij de uitdaging aan om video content te creëren, te verbeteren en korte teasers samen te stellen voor enkele grote projecten die in 2022 op onze planning staan. Een onderdeel van jouw stage is het managen van een video productie, waarbij alle aspecten aan bod komen. Vanaf het script, storyboard creatie, planning, productie tot aan het editen, zodat er een mooi eindproduct neergezet wordt. Er is bovendien al veel professioneel videomateriaal beschikbaar. Samenwerken met het multidisciplinaire Gpi Tanks XL team en onze klanten is een belangrijk onderdeel om jouw stage tot een succes te maken. Kortom, een uitdagende en diverse stage!

Stage video content
Wie ben jij?
5 extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Karim Adahchour (Marketing Manager). 

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.