Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Project engineer

Wil jij graag jouw technische kennis toepassen om een klant specifieke tank te ontwerpen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?

Als project engineer op onze locatie in IJsselstein ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van klant specifieke tanks en technische installaties/projectdelen, gegevens invoeren in ons ERP systeem en zorgdragen voor de juiste input voor de productie. Jij krijgt verschillende projecten van klanten in Food, Chemie en/of algemene opslag toegewezen om deze vervolgens zelfstandig te ontwerpen en uit te werken. Wij werken met ons eigen (3D) softwarepakket en gebruiken Solid Edge. Ook beheer je het engineeringstraject tot en met de oplevering van de tank(s) bij de klant en de commerciële wijzigingen (meer- en minderwerk). Jij bent dus verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen van klant specifieke tanks als het veelvuldig contact met de klant tijdens het engineersproces. Je werkt nauw samen met de lead engineer, de afdeling sales en de afdeling project management.

Wie ben jij?
7 extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Gerard Blok (Managing Director). 

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.