Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Lizzy van Zwol

Corporate Recruiter

Technisch inkoper/Werkvoorbereider

Heb je passie voor inkoop én affiniteit met techniek? Ben je goed in het maken van planningen en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de productie van onze grote (inter)nationale klantprojecten variërend van een enkele opslagtank met een inhoud van 5000 m3 tot een compleet tankpark bestaande uit 30 stuks? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Omdat Gpi Tanks XL een kleine zelfstandige organisatie is binnen de Gpi Group met zo’n 20 medewerkers, zijn de werkzaamheden van technisch inkoper en werkvoorbereider gecombineerd in één functie. Als technisch inkoper ben je verantwoordelijk voor de tijdige bestelling en levering van de benodigde goederen aan onze productieafdeling. Dit kan variëren van hoogwaardige technische onderdelen, zoals roerwerken en sproeibollen, tot bulkinkoop, zoals plaatmateriaal en flenzen. Je brengt de inkoopbehoefte in kaart en vertaald deze naar een inkoopspecificatie. Aan de hand van de inkoopspecificatie vraag je offertes aan bij leveranciers en selecteer je de leverancier op basis van de beste prijs-, kwaliteit- en levertijd. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en planning van het productieproces voor de bouw van onze tanks op locaties. Je werkt niet alleen nauw samen met de collega’s binnen Gpi Tanks XL, maar ook met pre-productie afdeling in Lopik en strategisch inkoper. Kortom, een afwisselende functie waarin jij een centrale rol speelt binnen Gpi Tanks XL!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Lizzy van Zwol (Corporate recruiter).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Ralph Schoormans (Operational Manager).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Your future colleagues

All stories
engineers

Engineers Guruprasad and Mayur start working and training in Gpi Poland

Gpi India recently celebrated its 1 year anniversary. The Indian…

Read the full story