Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Lizzy van Zwol

Corporate Recruiter

Technisch inkoper

Heb je een passie voor inkoop én affiniteit met techniek? Wil je graag een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van onze projecten, variërend van procestanks voor de farmaceutische industrie tot grote opslagterminals met een projectgrootte tot 15 miljoen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als technisch inkoper ben je verantwoordelijk voor de tijdige bestelling en levering van de benodigde goederen aan onze productieafdelingen. Dit kan variëren van hoogwaardige technische onderdelen, zoals roerwerken en sproeibollen, tot bulkinkoop, zoals plaatmateriaal en flenzen. Je brengt de inkoopbehoefte in kaart en vertaald deze naar een inkoopspecificatie. Vervolgens vraag je offertes aan bij leveranciers en selecteer je de leverancier op basis van de beste prijs-, kwaliteit- en levertijd. Je neemt deel aan diverse overleggen tijdens het project zodat je met jouw inkoopexpertise een bijdrage kunt leveren aan de calculatie en ontwerpfase van onderdelen in het kritieke pad van het project, en uiteindelijk ook aan het commerciële resultaat van de organisatie. Samen met de strategisch inkoper selecteer je nieuwe leveranciers en lever je een bijdrage aan de jaarlijkse leveranciers- en onderaannemersbeoordeling. Je denkt verder mee hoe we onze afvalstromen kunnen verminderen en hoe we ons voorraadbeheer kunnen optimaliseren. Je werkt nauw samen met de afdelingen werkvoorbereiding en productie, maar hebt ook regelmatig contact met collega’s van de afdelingen sales en engineering. Je rapporteert rechtstreeks aan de productiemanager en functioneel aan de strategisch inkoper. Kortom, een zelfstandige afwisselende functie waarin jij een centrale rol speelt binnen Gpi Tanks!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Een dag als technisch inkoper start met een gesprekje over het weekend met de collega’s van de afdeling werkvoorbereiding. Vervolgens begin je met het afhandelen van mails die nog open staan. Dit kunnen vragen zijn van collega’s wanneer een bepaald onderdeel wordt geleverd tot en met het beoordelen van offertes die je van leveranciers hebt ontvangen. Je hebt gedurende de dag regelmatig overleg met collega’s en contact met leveranciers over bestellingen en leveringen. Ook neem je vaak deel aan een projectoverleg om collega’s te adviseren over de specificaties van materiaal of de kosten van een onderdeel. Dagelijks werk je de inkoopdata bij in het ERP systeem RidderiQ. Tenslotte check je aan het einde van de werkdag of jouw bestellingen op tijd worden geleverd zodat de productie de volgende dag goed kan starten.

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Lizzy van Zwol (Corporate Recruiter).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Steven Sijperda (Managing Director Gpi Tanks).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.