Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Lizzy van Zwol

Corporate Recruiter

Supervisor isolatie

Werk jij graag in een productie omgeving, maar liever niet op een vaste locatie en vind je het leuk om een team aan te sturen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als supervisor isolatie ben je werkzaam op onze productie- en klantlocaties in vooral Nederland, maar het kan ook eens voorkomen dat je naar een ander Europees land moet reizen. Je bent samen met een team van productiemedewerkers verantwoordelijk voor de isolatie werkzaamheden van onze rvs tanks. Je calculeert hoeveel isolatiemateriaal er nodig is, zorgt ervoor dat dit op tijd wordt besteld en klaarligt op de werklocatie. Je maakt een planning van de volgorde van de werkzaamheden en welke werkmethode wordt gehanteerd. Je beoordeelt het benodigd aantal werkuren en materieel zodat op tijd en binnen budget het klantproject wordt afgerond. Je instrueert de productiemedewerkers op de werklocatie en bewaakt de uitvoering van de werkzaamheden rekening houdend met naleving van de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Er wordt ook van je verwacht dat je fysiek meewerkt. Kortom, een afwisselende zelfstandige functie waarbij jij een belangrijke bijdrage levert aan de productie van onze klantprojecten!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Lizzy van Zwol (Corporate Recruiter).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Nicoline de Ruiter (Productiemanager).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.