Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Servicemonteur

Vind je het een uitdaging om met techniek bezig te zijn en in meerdere landen te werken? Zet je graag jouw vakmanschap in om de proces(installatie) bij klanten zoals Aviko, Nestlé en Unilever te onderhouden, repareren of nieuw te plaatsen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als servicemonteur werk je nauw samen met de teamleider service aan onze klantprojecten in meerdere landen. Grotendeels in Europa, maar het kan ook wel eens voorkomen dat je buiten Europa ingezet wordt. Onze klanten bevinden zich voor 90% in de voedingsmiddelindustrie en we werken daarom vooral met RVS onderdelen. Je wordt in overleg ingepland op de projecten en vooraf uitgebreid geïnstrueerd over de uit te voeren werkzaamheden. Dit kunnen montage-, onderhoud-, reparatie- of laswerkzaamheden zijn. Als je meer ervaring hebt opgedaan zul je zelf af en toe de werkzaamheden inplannen. Je bent het 1e aanspreekpunt op de klantlocatie en verantwoordelijk voor een goede communicatie met de klant en Gpi. Kortom, een afwisselende en zelfstandige functie waarbij je de kans krijgt wat van de wereld te zien!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0182-51 36 44 en vraag naar Mark van Klaveren (Teamleider Service). 

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.