Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Sales engineer Pharma (junior)

Ben je goed in het vertalen van de technische wensen van onze klanten naar een passend productontwerp en prijsvoorstel? En wil je graag werken met Pharma klanten als Pfizer en Novartis? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als junior sales engineer werk je nauw samen met de senior sales engineer en sales manager in de Business Unit Pharma. Je neemt klantaanvragen in behandeling en werkt deze samen uit tot offertes met een productontwerp, prijsvoorstel en productieplanning. Je doet dit met behulp van ons eigen softwareprogramma TankDesign. De RVS producten die wij leveren aan Pharma klanten kunnen variëren van een mobiele procestank voor de productie van een vaccin tot een opslagtank voor gezuiverd water. Hierin is het heel belangrijk dat je onze klanten goed adviseert bij het opstellen van de technische specificaties. Gedurende het offertetraject werk je ook nauw samen met een projectengineer, technisch inkoper en de (pre)productieafdelingen. In deze functie wordt een beroep gedaan op jouw technische kennis voor het productontwerp, maar is het ook belangrijk dat je de klant goed adviseert bij de technische, logistieke en praktische vraagstukken. Kortom, een uitdagende functie waarin techniek en commercie bij elkaar komt!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Joost Nieuwlaat (Sales Manager Pharma).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.