Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Sales engineer (junior)

Ben je (net) afgestudeerd aan de hbo opleiding werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde? Of heb je een mbo diploma richting werktuigbouwkunde of een vergelijkbare opleiding en minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Bij Gpi vind je een mooie uitdaging met een stoer product, grote bedrijfsnamen als klant en veel verantwoordelijkheid.

Wat ga je doen?

Als junior sales engineer ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen en opvolgen van offertes. In overleg met de manager sales engineering en de sales director werk je een eerste productontwerp uit met een prijsvoorstel en bijbehorende productieplanning. Je maakt offertes voor bijvoorbeeld één individuele tank om op een innovatieve manier afvalwater om te zetten in energie maar je werkt ook projecten uit voor een complete, nieuw te bouwen tank terminal. Gedurende het offertetraject stem je veel af met de verantwoordelijke projectmanager, projectengineer, inkoop en de (pre)productieafdelingen. In deze functie wordt een beroep gedaan op jouw technische kennis. De fijne kneepjes van de tankbouw brengen wij je graag bij. Naast technische kennis is het ook belangrijk dat je de klant goed adviseert bij de logistieke en praktische vraagstukken. Kortom, een uitdagende functie waarin techniek en commercie bij elkaar komen!

Wie ben jij?
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Herman Langerak (Manager Sales Engineering). 

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.