Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Quality controller/lasinspecteur

Word jij enthousiast van het inspecteren van lasprocessen van rvs opslagtanks op klantlocatie? En wil je graag een belangrijke bijdrage leveren aan de productiekwaliteit van onze tanks voor klanten als FrieslandCampina, Innocent, LyondellBasell en Heineken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als quality controller (QC) ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles tijdens het productieproces en de eindafname op locatie van de klant in binnen- en buitenland. Dit zijn algehele visuele inspecties, in het bijzonder ook gericht op lasnaden en -verbindingen. Je analyseert kwaliteitsverbeteringen, stelt rapportages op en bespreekt deze met de productieverantwoordelijken, subcontractors, externe keuringsinstanties en klanten. Ook geef je lastechnische adviezen ter verbetering van het productieproces. Verder controleer je regelmatig apparatuur/systemen en zorg je indien nodig voor het kalibreren hiervan. Naast de controle en beheer van materiaalcertificaten, stel je Lasplannen, Project specifieke procedures, Test & Inspectie Plannen, meetrapporten en einddossiers op. Je begeleidt externe onderzoeken (o.a. NDO), audits en afnames. Kortom, een zeer afwisselende functie waarbij je veel invloed hebt op de productiekwaliteit!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Martin Uittenbogaard (QA/QC Manager).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Your future colleagues

All stories

QA/QC Manager Martin: ‘Quality is a collective process’

From his experience as a perfectionist, he knows it is…

Read the full story