Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Projectmanager

Heb je al een aantal jaren gewerkt als projectmanager en ben je klaar voor een internationale project functie? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?

Als projectmanager begeleidt je de uitvoering van (inter)nationale klantprojecten met een multidisciplinair projectteam van A t/m Z. Een klantproject kan variëren van het bouwen van een enkele 2000m3 tank bij een chemieplant in Noorwegen tot een groot project van 20 tanks voor een terminal voor oliën in de Botlek of in een andere grote haven. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van het projectbudget en stemt meer-/minderwerk af met de klant. Je zorgt voor het opstellen en bewaken van de projectplanning. Je houdt hierbij rekening met de technische specificaties, de kwaliteits- en veiligheidsnormen en praktische logistieke aspect. Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop van project gerelateerde uitbestedingen zoals kraanwerk, NDO, internationaal transport, goederen en personele capaciteit. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze internationale klanten en stemt werk af met de verschillende afdelingen binnen de Gpi Group. Je werkt nauw samen met de operations manager, technisch inkoper, engineers en werkvoorbereiders, HSE manager en QC manager. Kortom, een uitdagende internationale functie waarbij jij een belangrijke bijdrage levert aan het succes van Gpi. 

Wie ben jij?
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Gerard Blok (Managing Director Gpi Tanks XL). 

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.