Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Productiemanager

Heb je de ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan het produceren van onze RVS tanks voor klanten als FrieslandCampina, innocent, LyondellBasell en Heineken? Ben jij een inspirerende leider en weet je het beste uit het vakmanschap van onze medewerkers te halen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als productiemanager zorg je ervoor dat op onze locatie in Lopik het gehele productieproces optimaal verloopt en de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen worden behaald. Je bent verantwoordelijk voor de afdelingen werkvoorbereiding, technische inkoop en productie waarin circa 30 eigen medewerkers en 80 inhuurmedewerkers werkzaam zijn. Je geeft direct leiding aan hoofd werkvoorbereiding, technisch inkoper, productieplanner en productie supervisors. Samen met hen realiseer je een efficiënte productieplanning, hoge kwaliteitsnormen en een veilige werkomgeving. Je verzamelt en analyseert de werkprocessen, technieken en methoden om knelpunten te identificeren en verbeteringen te implementeren. Je bent in staat om lange termijn plannen te maken en deze samen met jouw team tot uitvoering te brengen. In deze dynamische functie ben je lid van het managementteam en rapporteer je aan de managing director. Kortom, een uitdagende functie waarbij jij een grote invloed hebt op het succesvol afronden van onze klantprojecten!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Steven Sijperda (Managing Director).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.