Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Lizzy van Zwol

Corporate Recruiter

Office assistent

Vanwege zwangerschapsverlof van onze collega zijn we op zoek naar een enthousiaste Office assistent. Zoek jij dus een tijdelijke baan en ben jij een gastvrij persoon die graag in contact staat met mensen, zowel telefonisch als aan de receptie? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

In deze functie ben je het 1e aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers aan de receptie en telefoon. Je houdt je bezig met heel veel verschillende office taken. Dit varieert van de afhandeling van het e-mail en telefoonverkeer, inkomende en uitgaande correspondentie tot en met het beheer van de poolauto’s en vergaderruimtes. Ook bestel je kantoorartikelen en zorg je voor de post- en pakketverwerking. Verder organiseer en boek jij vluchten, huurauto’s, hotels, visums en alles wat verder nog met reizen te maken heeft. Voor onze Poolse inhuurmedewerkers zet je hun persoonsgegevens in ons systeem en regel jij de woningruimte. Tenslotte beheer je de bedrijfskleding die op voorraad ligt. Kortom, een afwisselende baan in een dynamisch bedrijf!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Iets voor 8:00 uur ben je bij de receptie om de voordeur te openen en de telefoon aan te kunnen nemen die van de nachtstand af gaat. Daarna haal je de post op en ga je verder met de werkzaamheden die je gisteren nog niet hebt afgemaakt. Op jouw werkdag heb je contact met medewerkers die vragen hebben over kleding, eten, reizen en nog veel meer. Ondertussen neem je de telefoon op die overgaat, dit kunnen klanten, leveranciers of medewerkers zijn. Zodra er geen telefoonverkeer is, ga je verder met taken zoals het beheer van de poolauto’s, vluchten boeken, zakenlunches bestellen, administratie voor de Poolse medewerkers regelen en een collega helpen die bedrijfskleding nodig heeft. Om 17:00 uur rond je jouw werkzaamheden af. Daarna doe je het licht uit, de deur op slot en ga je naar huis. 

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Lizzy van Zwol (Corporate recruiter).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Astrid Faaij (Office manager).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Your future colleagues

All stories