Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Meewerkend voorman

Heb jij een passie voor techniek en wil je graag met een eigen team meebouwen aan de productie van klantspecifieke RVS opslagtanks? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als meewerkend voorman van onze productielocatie Groot-Ammers heb jij de dagelijkse leiding over de productiemedewerkers en ben jij het eerste aanspreekpunt voor hen. Jij zorgt er mede voor dat projecten soepel verlopen, met de levertijd, kwaliteit en kwantiteit in acht nemend. Geen project is standaard, want wij maken klant specifieke producten om zo perfect aan te sluiten op de behoefte van de klant.

 

Aan de hand van werktekeningen worden RVS onderdelen en andere materialen bewerkt, waarbij verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd zoals lassen, walsen, samenbouw en assemblage. Jij bent verantwoordelijk voor een juiste voorraadbeheer, machinepark en de benodigde gereedschappen. Hierbij zorg je er ook voor dat de materialen op tijd en op de juiste plaats beschikbaar is.

 

Samen met jouw collega’s werk je continu aan verbetering van de afdeling, procesoptimalisatie, veiligheid- en kwaliteitsbeheer. Mocht het noodzakelijk zijn, is meewerken een pré. Kortom, een afwisselende functie waarbij je samen met jouw eigen team mooie producten realiseert!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Robin van Velzen (Productie Manager Groot-Ammers). 

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.