Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Leerling conventioneel verspaner

Heb je snel door hoe een ontwerp of constructie in elkaar zit? Vind je het leuk om met je handen te werken en wil je graag de BBL-opleiding verspaner niveau 2 of 3 volgen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

 

Wat ga je doen?

Je gaat aan het werk als leerling conventioneel verspaner op onze productieafdeling. Je wordt echt onderdeel van het team en krijgt de vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit in een prettige werksfeer en met goede begeleiding, zodat je echt het vak kunt leren in de praktijk. Als conventioneel verspaner vervaardig en bewerk je machinaal producten van doorgaans RVS- materialen (soms brons of kunststof). Op basis van de werktekeningen stel je de machine in en bewerk je het materiaal. Je meet en controleert tijdens het bewerkingsproces jouw werk op de maatvoering en voortgang op verschillende momenten. Na afloop van het bewerkingsproces meet en controleer jij of dat het product aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet en leg je de meetresultaten vast. Kortom, een mooie leerfunctie voor een toekomstig vakspecialist!

Wie ben jij?
8 extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0182 – 51 36 44 en vraag naar Sander Dekker (Productiemanager Gpi De Gouwe). 

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.