Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Lead engineer

Ben jij een project engineer die een volgende stap wil maken? In deze functie heb je de kans je te specialiseren in 1 domein én kan je direct starten met het aansturen en verder opbouwen van een engineeringsteam.

Dit ga je doen

Als lead engineer ben jij verantwoordelijk voor het engineeringstraject tot en met de overdracht naar de productieafdeling. Uiteraard hou je bij het engineerstraject rekening met de technische specificaties, kwaliteitsnormen, projectplanning en het -budget. Wij werken met ons eigen 3D softwarepakket TankDesign, gebruiken Solid Edge en het ERP systeem RidderiQ. Je hebt al veel kennis van tankbouw of je verdiept je in de materie en wordt een expert. Hier is ook ruimte en tijd voor. De tanks die je ontwerpt worden wereldwijd op klantlocaties gebouwd voor met name de chemische en opslagindustrie. Dit kan één individuele tank zijn om afvalwater om te zetten in energie, maar dit kunnen ook meerdere tanks zijn voor een compleet nieuwe terminal voor olieopslag. De organisatie is aan het groeien dus je zal zelf werken aan het productontwerp, maar je stuurt ook eigen en ingehuurde krachten aan en bouwt jouw engineeringsteam verder uit. Je rapporteert aan de operations manager. Kortom, een uitdagende veelzijdige functie waarbij je een belangrijke rol speelt in het bedrijf en de kans krijgt om te bouwen aan een eigen engineersteam!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Ralph Schoormans (Manager Operations).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.