Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Lead engineer

Wil je jouw technische kennis graag combineren met projectmanagement én commercie? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als lead engineer op onze locatie in Lopik ben jij binnen jouw projectteam verantwoordelijk voor het engineerstraject tot en met de overdracht naar de productieafdeling. Wij werken met ons eigen 3D softwarepakket TankDesign en gebruiken Solid Edge. Je krijgt verschillende projecten van klanten in Food, Zuivel, Chemie of algemene opslag toegewezen en werkt nauw samen met een engineer aan het definitieve productontwerp. Dit kan één individuele tank zijn om op een innovatieve manier afvalwater om te zetten in energie maar dit kunnen ook meerdere tanks zijn voor een compleet nieuw te bouwen tankterminal voor olieopslag. Uiteraard hou je bij het engineerstraject rekening met de projectplanning en het -budget. Je onderhoudt zelf de contacten met de klant tijdens het ontwerpproces en bespreekt eventueel meer- of minderwerk. Wanneer het een groot klantproject is werk je nauw samen met een projectmanager. Je maakt onderdeel uit van een team van 5 lead engineers en 6 engineers (waarvan 2 in India werken).

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Jarno Spaan (Manager Engineering).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.