Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

HSE manager

Ben jij een gedreven persoon met passie voor veiligheid, gezondheid en welzijn? Wil je graag een uitdagende rol waar je op (inter)nationale klantlocaties verantwoordelijk bent voor de HSE-plannen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

In de rol van HSE manager ben jij samen met de senior HSE manager verantwoordelijk voor het opstellen, handhaven en optimaliseren van ons veiligheids-, arbeidsomstandigheden- en milieubeleid. Jij bent het aanspreekpunt voor HSE binnen de werkmaatschappij Gpi Tanks XL, maar ook voor onze klanten, overheidsinstanties en auditors. Daarnaast draag je actief bij aan verbeteringen in het productieproces vanuit HSE-perspectief. Je adviseert en coacht het management en de medewerkers om een veilige werkomgeving te realiseren. Hierbij houd je toezicht op de naleving van wet- en regelgeving en coördineer je zowel interne als externe audits. Ook het opstellen en handhaven van de HSE-plannen voor klantprojecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je werkt hierbij nauw samen met de operations manager en projectmanagers. Je bent bereid om zowel (inter)nationaal te reizen naar klantlocaties, maar hebt ook regelmatig overleg op het kantoor van Gpi Tanks XL in IJsselstein en op ons hoofdkantoor in Lopik.

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Toby Kroonen (Senior HSE Manager).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Your future colleagues

All stories
engineers

Engineers Guruprasad and Mayur start working and training in Gpi Poland

Gpi India recently celebrated its 1 year anniversary. The Indian…

Read the full story

QA/QC Manager Martin: ‘Quality is a collective process’

From his experience as a perfectionist, he knows it is…

Read the full story