Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Corporate recruiter

Is het jouw passie om talentvolle en gekwalificeerde kandidaten te zoeken, vinden en binden? Wil je graag meehelpen aan de groei van Gpi? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

In deze nieuwe functie ga je het HR team helpen om onze vacatures in te vullen. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van een succesvolle wervingsstrategie, waarbij je de geschikte wervingskanalen en aanpak bepaalt. Je schrijft wervende vacatureteksten, zorgt voor de plaatsing hiervan en 1e selectie van kandidaten. Je voert samen met de afdelingsmanagers de 1e sollicitatiegesprekken om de geschiktheid te beoordelen. Je benadert actief potentiële kandidaten op LinkedIn om onze vacatures onder de aandacht te brengen. Hiertoe maak je een 1e selectie aan de hand van zoekprofielen, stel je shortlists op en verzorg je de verdere communicatie. Je bouwt hiermee ook een talentenpool op voor onze toekomstige vacatures. Verder lever je een bijdrage aan onze employer branding events en verzorg je diverse werving & selectie rapportages. Kortom, een afwisselende functie voor iemand die graag van een uitdaging houdt!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Marian van Unnik-Verweij (HR Manager).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Your future colleagues

All stories
engineers

Engineers Guruprasad and Mayur start working and training in Gpi Poland

Gpi India recently celebrated its 1 year anniversary. The Indian…

Read the full story

QA/QC Manager Martin: ‘Quality is a collective process’

From his experience as a perfectionist, he knows it is…

Read the full story