Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Lizzy van Zwol

Corporate Recruiter

Controller

Ben jij als controller toe aan een nieuwe uitdaging bij een snelgroeiende internationale organisatie? Wil je graag een belangrijke bijdrage leveren aan de financiële gezondheid van onze werkmaatschappijen en diverse (inter)nationale klantprojecten? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als controller maak je onderdeel uit van een team van 8 collega’s en rapporteer je aan de CFO. Je bent verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van verschillende (inter)nationale werkmaatschappijen. Hierbij adviseer en rapporteer je aan de CFO en managing directors over financiële en bedrijfseconomische vraagstukken. Ook stel je de winst- en verliesrekeningen, balansen en kasstroomoverzichten op. Je bent verantwoordelijk voor de financiële projectcontrolling en hebt hier regelmatig overleg over met de projectmanagers. Voor de jaarrekening bereid je ook balansdossiers voor en ben je het directe aanspreekpunt bij audits. Je werkt op ons hoofdkantoor in Lopik, maar vanuit je rol wordt verwacht dat je regelmatig op verschillende werklocaties aanwezig bent. Je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met veel verbeterkansen, waarbij we graag een beroep doen op jouw creativiteit, eigen initiatief en innoverend vermogen. Kortom, een interessante functie met veel variatie en verantwoordelijkheden!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Met een kop koffie start jij je dag achter je bureau. Na het bijwerken van je mail en het voorbereiden van je afspraken ga je aan de slag met de projectrapportages voor Gpi De Gouwe en Gpi Tanks XL. Binnen deze projectrapportages ben je verantwoordelijk voor het financiële gedeelte vóór, tijdens en na het project. Voordat een project begint, kijk je naar de grote contracten om de mogelijke garantiestellingen, verzekeringen, boetes, betaalafspraken en financiële risico’s te identificeren. Wekelijks hou jij contact met de projectmanagers over de financiële gezondheid van de projecten en je zorgt ervoor dat de maandelijkse controlecyclus doorlopen wordt. Naast de projecten en maandelijkse controle cyclus ben jij bezig met forecasten, stel je diverse (ad-hoc) managementrapporten samen en denk je mee met verschillende (financiële) vraagstukken die spelen binnen Gpi. Verder heb je de ruimte om mee te denken over sales tenders, contracten, innovaties en mijlpalen. Dit doe je allemaal niet alleen, dit doe je met het finance team dat bestaat uit de CFO, 2 controllers en 4 administratieve medewerkers. Aan het einde van de werkdag rond jij al je taken af voor zover dat mogelijk is en ga je naar huis toe. 

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Lizzy van Zwol (Corporate Recruiter).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Tjibbe Steenstra (CFO).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Your future colleagues

All stories
engineers

Engineers Guruprasad and Mayur start working and training in Gpi Poland

Gpi India recently celebrated its 1 year anniversary. The Indian…

Read the full story