Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Controller (senior)

Wil je graag jouw ervaring inzetten om onze afdeling Finance & Control verder te professionaliseren?  Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Als senior controller maak je onderdeel uit van een team van 7 collega’s en rapporteer je aan de CFO. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de financiële administratie, management & financial accounting voor meerdere werkmaatschappijen. Je levert een bijdrage aan het budgettering & forecasting proces, stelt periodieke rapportages op, analyseert managementinformatie en geeft toelichting aan de business. Je zorgt voor de periodieke aangiftes en betaling van de BTW-, vennootschap- en loonbelastingen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het debiteuren- en crediteurenbeheer en (loon)betalingen. Je bewaakt de liquiditeit en rapporteert bijzonderheden. Ook lever je een bijdrage aan het opstellen van de jaarrekeningen en heb je afstemming hierover met de accountant. Tenslotte lever je een bijdrage aan het verbeteren en optimaliseren van de financiële processen. Kortom, een zeer afwisselende zelfstandige functie waarbij je een grote bijdrage levert aan onze financiële afdeling!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Tjibbe Steenstra.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Your future colleagues

All stories
engineers

Engineers Guruprasad and Mayur start working and training in Gpi Poland

Gpi India recently celebrated its 1 year anniversary. The Indian…

Read the full story

QA/QC Manager Martin: ‘Quality is a collective process’

From his experience as a perfectionist, he knows it is…

Read the full story