Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

Natalia Dziubandowska

HR Advisor Poland

Business analist

Krijg jij er energie van om bedrijfsprocessen te analyseren én hierna de vertaalslag te maken naar onze informatiesystemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

De afdeling Innovation & IT is onderverdeeld in drie aandachtsgebieden: Business Process Management, Software development en Systeembeheer. De Business Analist richt zich in het team op Business Process Management en zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk ingericht zijn en aansluiten op de IT-systemen (ERP/CAD/TankDesign/ M365/BI). Je analyseert bestaande bedrijfsprocessen, identificeert verbeterings- mogelijkheden en doet aanbevelingen.  Je werkt nauw samen met de gebruikers aan het (her)ontwerp van de bedrijfsprocessen. Je ontwikkelt trainingsmateriaal en geeft trainingen aan gebruikers. Ook zorg je dat de bedrijfsprocessen goed gedocumenteerd worden, voorspel je de verwachte resultaten van proceswijzigingen en monitor je de prestaties hiervan. Jouw vaste werklocatie is IJsselstein, maar je bent ook afwisselend werkzaam op ons hoofdkantoor in Lopik en de productielocaties in Nederland en Polen. Kortom, deze afwisselende functie is een belangrijke schakel tussen IT en de business!

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Gerwin Schinkel (Manager Innovation & IT).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Your future colleagues

All stories
engineers

Engineers Guruprasad and Mayur start working and training in Gpi Poland

Gpi India recently celebrated its 1 year anniversary. The Indian…

Read the full story

QA/QC Manager Martin: ‘Quality is a collective process’

From his experience as a perfectionist, he knows it is…

Read the full story