Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Lizzy van Zwol

Corporate Recruiter

Area manager België

We willen met Gpi Tanks groeien in België en daar ga jij ons bij helpen. Als area manager werf je nieuwe klanten en beheer je onze bestaande relaties. Gpi is een A-merk en streeft naar duurzame relaties waarbij kennis, kwaliteit en betrokkenheid belangrijker zijn dan korte termijnresultaten. Als area manager begrijp jij onze klant en tegelijkertijd houd je de belangen van Gpi scherp in de gaten. Je bent ons visitekaartje en je kunt onze waarden op een natuurlijke manier uitdragen.

Wat ga je doen?

  • Je signaleert kansen in de markt en onderhoudt nieuwe en de bestaande relaties. Je bent een enthousiaste gesprekspartner voor senior management (project, inkoop managers en directie) en je hebt overtuigingskracht en gaat een uitdaging niet snel uit de weg.
  • Je verkoopt technische kapitaalgoederen (capex projecten), waarbij het vaak om grote bedragen gaat. Gpi is een A-merk en geen prijsvechter, dus je verkoopt op basis van meerwaarde en integriteit.
  • Op jouw initiatief ontwikkel je samen met de business relations manager een project-, klant- en regiostrategie. Je rapporteert aan hem over de voortgang van genomen acties en gerealiseerde doelen.
  • Je maakt zelfstandig afspraken, gaat regelmatig op pad naar relaties en de actiepunten die hieruit voortkomen, volg je systematisch op.
  • Je beoordeelt samen met onze sales engineers of nieuwe aanvragen technisch en commercieel haalbaar zijn. Als team breng je offertes uit en vier je successen.
  • Je beheert je acties in het ERP systeem (Ridder).

Je werkt vanuit huis. Gpi verzorgt eventuele kantoorbenodigdheden. In overleg zal je regelmatig aanwezig zijn op het hoofdkantoor in Lopik. Je legt verantwoording af aan de commercial director (o.a. verantwoordelijk voor European Sales) en werkt nauw met andere area managers en met de sales engineers samen. De sales engineers bieden technische ondersteuning en dragen zorg voor de uitwerking van de offertes.

Wie ben jij?
5 extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Lizzy van Zwol (Corporate Recruiter).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Thierry Ponsen (Manager Sales).