Want to join Gpi?

We look forward to meeting you! Please fill in the application form to apply for a job. Do you have questions? Don’t hesitate to get in touch with us!

Maaike Oorschot

HR Support Officer

(Afstudeer)stage – Gpi De Gouwe

Ben jij de student die zijn hand niet omdraait voor een marktonderzoek? Wil jij ontzettend veel leren over proces apparatuur en de markt hiervan? Heb je een frisse blik die Gpi De Gouwe tot nieuwe inzichten kan brengen? Kom dan bij ons stage lopen!

Uitkomst van het onderzoek is direct bruikbaar voor de organisatie om strategische keuzes te kunnen maken.

Dit ga je doen

Gpi De Gouwe is een werkmaatschappij binnen de Gpi Group die met de leveringen van Batterlines veelal actief is in de markt voor aardappelverwerkers. Deze nichemarkt is bepalend voor de bedrijfsresultaten, aangezien het merendeel van de omzet uit dit segment komt. We willen hier minder afhankelijk van zijn, maar de bestaande producten, kennis en kunde inzetten om andere opkomende of nichemarkten te kunnen veroveren. We willen daarom graag een marktonderzoek laten uitvoeren om te kijken waar mogelijke openingen in andere markten zitten, zodat Gpi De Gouwe het marktaandeel Proces Equipment of Proces Systems kan uitbouwen (Proces Technologie). Uitkomst van het onderzoek is direct bruikbaar voor om strategische keuzes te kunnen maken.

Dit ben jij
Extra redenen voor jou om te solliciteren
Interesse? Reageer vandaag nog!

Gebruik het sollicitatie formulier of mail je cv en motivatie naar werken@gpi.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Maaike Oorschot (hr).

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel naar 0348 – 55 98 00 en vraag naar Niek Boonekamp (Managing Director Gpi De Gouwe).

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.